Keittiöremontti

Sisuunnitelman pääpaino on toimintojen ja kalustuksen sijoittelussa, jotta kokonaisuus palvelisi meidän moninaisia käyttäjiä. Tilan sisustustyylistä on tässä ehdotelma, mutta tarkemmat materiaalivalinnat on mahdollista tehdä vasta kalustetoimittajan valinnan yhteydessä, jotta sävyt ja kuosit saadaan sovitettua yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.
Myös valaistus ja pistorasiaratkaisut voidaan päättää vasta kun lopulliset materiaalit on valittu ja kalusteiden sijoittelu päätetty.

Kalustuksessa lähdettiin siitä, että eri toiminnot olisivat omina kokonaisuuksinaan, jolloin useampikin henkilö pystyisi toimimaan tilassa samanaikaisesti. Jokaiselle yhdistykselle olisi oma komerokaappi. Erilliset yläkaapit olisivat harvemmin käytettävälle tavaralle ja keittiön laatikostot keittiövälineille ja astioille.

Keittiövalmistajilla on erilaisia mitoituksia ja tuotteita, joiden takia etukäteen tehty suunnitelma ei ole välttämättä suoraan toteutettavissa. Eri valmistajilta pyydetään tämän pohjalta suunnitelmia ja tarjouksi. Sen jälkeen valitaan muut materiaaliehdotukset

Angelniemen-seurojentalo_sisustussuunnitelma_15022022