Saapunut palaute
Pääsivulle Anna Palautetta

Nimetön palaute Kysynkö Salon Seudun Sanomien tekstaripalstalla, vai vastaako hallitus joulukuiseen kysymykseeni siitä, miksi kyläyhdistys ei järjestänyt Uuden Vuoden vastaanottamista omassa talossaan, vaan Ankkurikellarissa, vaikka juuri oli Salon Seudun Sanomissa peräänkuuluttanut lisää käyttöä Seurojentalolle.

Puheenjohtaja vastaa:
Olemme keskustelleet asiasta hallituksessa ja todenneet seuraavaa:
Ankkurikellari on hyvällä paikalla Uuden Vuoden ilotulitusta ajatellen, koska voi ampua raketit rannasta merelle päin turvallisesti ja pitkin iltaa esim. lasten kanssa. Saamme tilan kylän käyttöön veloituksetta, joten se ei aiheuta kyläyhdistykselle kuluja.
Kiitos siitä Ankkurikellarin pitäjälle!
07.05.2007 Maija Mallikas Nettisivujen pitäjälle negatiivinen palaute. Sivuja seuraamalla ei pääse mihinkään käsitykseen hallituksen toimista, onko kokous pöytäkirjojen julkaisu todella niin vaikeaa?

Sivujen ylläpito vastaa:
Päivitin nyt 2007 kevätkokouksen pöytäkirjan sivuille, kokouspöytäkirjoja ei ole tarkoitus netissä julkaista. Hallituksen kuulumisia sen sijaan pitää netissä parantaa. Otetaan asia esille seuraavassa hallituksen kokouksessa
13.01.2007 Maija mallikas Vuosi 2007 alkaa kyläyhdistyksen nettisivujen ylläpidon kannalta hyvin. Kiitos !

Sivujen ylläpito vastaa:
Kiitos, edelleen lisää palautetta kaivataan....
20.03.2006  Maija mallikas Palaute: ei voi olla ettei syyskuun p-välin jälkeen ole ollut esim. yhtään kokousta eli kaipaan pöytäkirjoja

Puheenjohtaja vastaa:
Hallitus päätti että puheenjohtaja tekee hallituksessa käsitellyistä asioista tiivistelmät kyläyhdistyksen sivuille. Päivitys laahaa valitettavasti pahasti jäljessä, mutta lupaan parantaa tapani. Nettisivujen ylläpidossa tuottaa ongelmia Antin hidas kone, tai ainakin sitä voi tämän kerran käyttää jonkinmoisena syynä ;).
15.03.2006 Nimetön palaute Mihin on kadonnut nettisivujen pitäjä?

Sivujen ylläpito vastaa:
Täällä ollaan ja yritetään pitää sivut suurinpiirtein ajantasalla.
Palautetta olisi mukava saada myös sivujen sisällöstä, mitä haluttaisiin sivuilta löytyvän.
26.12.2005  Kesäasukas Palaute: Teitte kesällä kyselyn, jonka tulokset olisi mukava nähdä vaikka näillä sivuilla!

Puheenjohtaja Vastaa: 

Kyläsuunnitelma-osio lisätty  josta voi seurata kyläsuunnitelman etenemistä.

06.11.2005 Entinen kyläläinen Palaute: Mihin on säännöissä unohdettu kesä- asukkaat eivätkö voi olla jäseniä?

Puheenjohtaja Vastaa:
Yhdistyksen säännöissä lukee seuraavasti: 3§ Yhdistyksen varsinaisena jäsenenä voi olla entisen Angelniemen kunnan alueella asuva henkilö. Oikeuskelpoinen yhteisö voi olla yhdistyksen kannatusjäsenenä, jolla ei ole äänioikeutta. Yhdistyksen hallitus on tulkinnut sääntökohtaa siten, että myös kesäasukkaat voivat kuulua yhdistykseen varsinaisina jäseninä. Yhdistyksen toimintaan ovat tervetulleita osallistumaan kaikki alueella vakinaisesti tai osa-aikaisesti asuvat.
09.10.2004 Juha Koskela Tällainen sivu on oikein hyvä , voi antaa risuja tai jopa ruusuja. Tällä hetkellä ei nyt ole mitään marinan aihetta mielessä mutta mietitään.
Latu / kävelypolku on raivattu ja merkitty säästöpankin nauhalla koululta postilaatikolle , metsäautotielle ja vanhalta lippukopilta jälleen metsään ja takaisin koululle.