ANGELNIEMI INFO

Takaisin pääsivulle
Angelniemi Angelniemen kyläyhdistys ry
pj. Paula Achren
p. 040-803 4994
Kokkilantie 771, 25230 Angelniemi
Yhdistyksen tarkoituksena on Angelniemen kaikenpuolinen kehittäminen. Yhdistys kunnostaa Angelniemen seurojentaloa ja vuokraa sitä alueen yhdistyksille ja yksityistilaisuuksiin.
Kokkilan ranta-alueen kehittäminen yhteistyössä Salon kaupungin kanssa on myös tärkeää kyläläisille.
Yhdistyksen toiminnasta ilmoitetaan kylän ilmoitustauluilla ja kotisivulla.
MLL
MLL Angelniemen yhdistys

Toiminta hiljaisempaa parhaillaan.
Salon seurakunta Salon seurakunta
Seurakunnalla on kerhotoimintaa Angelniemen seurojentalolla.
Kesä-Angelan rantasauna on kaikkien käytössä kesäkeskiviikkoisin ja illan loppupuolella on mahdollisuus osallistua pieneen hartauteen.
Grilli pidetään pihalla kuumana omia grillattavia varten, ja saunatuvasta kahvit ja mehut pientä maksua vastaan.
Angelniemen Ankkuri
Angelniemen ankkuri
Angelniemen Ankkuri on halikkolainen suunnistusseura. Ankkuri täyttää 70 vuotta vuonna 2016. Seuran toiminnan tavoitteena on kilpailullinen menestys sekä kotimaassa että ulkomailla. Toimintaan liittyy aktiivinen koulutus- ja valmennustoiminta ja jäsenistölle tarjotaan lisäksi eri kuntoliikuntatapahtumia.
Halikon VPK Halikon VPK
Kokkilantie 795
Juha Vasarainen
040-591 3758
Halikon VPK:n Angelniemen hälytysosasto kokoontuu harjoituksiin joka maanantai, poislukien 1.6 - 15.8. Lähtö Märynummelle klo 17.30 paloasemalta. Halikon VPK:n nuoriso-osasto kokoontuu harjoituksiin torstaisin, poislukien koulujen loma-ajat. Kuljetus Märynummelle on järjestetty.
Angelniemen Airo
Angelniemen Airo Halikkolainen tervehenkiseen soutu-urheiluun panostava yhdistys, jonka tavoitteena on laaja-alaisen soutuliikunnan edistäminen ja  nautinnollisen soutuharrastuksen kehittäminen Salon seudulla
SPR
SPR Salo
SPR Angelniemi
pj. Pirjo Kaukiainen
p. 736 6506
Treffit joka toinen viikko.
4H 4H

SSAU Salon seudun avantouimarit
pj. Leo Takalo
p. 045 1238985

Tervetuloa meriuimariksi Kokkilan uimalaan!


Salon kansalaisopisto

Martat
Angelniemen marttayhdistys

Angelniemen Pöylänseudun my
Tiesitkö, että martta-järjestössä sinulla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa? Toiminta on yhteisöllistä, uuden oppimista ja yhdessä tekemisen iloa! Jäsenet eli martat toimivat asuinalueensa yhdistyksissä ja vaikuttavat itse toimintaansa. Yhdistykset suunnittelevat oman ohjelmansa jäsenten toiveiden mukaan.
Toiminnassa otamme huomioon järjestön perustarkoituksen ja vuoden teemat.
Kansalaisjärjestönä Martat edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Järjestö on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Haluamme antaa jäsenillemme valmiuksia vaikuttaa omassa elinympäristössä ja yhteiskunnassa.
Meri-Halikon koulu Meri-Halikon koulu
reht. Marko Jokinen
p. 736 7219
Meri-Halikon koulu sijaitsee Salon kaupungissa Halikon Angelniemellä. Luonnonkauniissa maisemassa koulu on toiminut jo 124 vuotta. Koulumme on tänään noin 80 pienen ja ison ihmisen työpaikka. Koulussamme on neljä perusopetusryhmää. Meri-Halikon koulu on vahvasti erikoistunut olemaan tavallinen, turvallinen kyläkoulu. Tosin yhteydet maailmaan pidetään auki aktiivisella kansallisella ja kansainvälisellä yhteistyöllä.
MTK MTK Angelniemi
Siht. Jaakko Virtanen p. 040-543 9902
MTK (Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK r.y.) on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien etujärjestö, joka toimii paikallisesti, alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.